logo

Curatenie industriala

Firma de curatenie House'n'Office va ofera o gama larga de servicii de curatenie industriala dedicate sectorului industrial, servicii care ajuta la cresterea eficientei in productivitate in cadrul companiei dumneavoastra. Cu aceste servicii de curatenie industriala va ajutam sa va feriti de problemele cu intretinerea spatiilor de productie sau depozitare si a utilajelor de productie, astfel castigati timpul necesar pentru a va concentra la cresterea profitabilitatii.

Curatarea spatiilor industriale necesita echipamente performante si planuri de actiune adaptate la specificul activitatii fiecarui beneficiar in parte, astfel curatenia devine parte integranta a procesului de productie. Experienta acumulata in domeniu curateniei industriale, combinata cu forta de munca calificata si tehnica de lucru de care dispune, va identifica si rezolva fiecare deficienta in curatenie oferind rezultatele asteptate.
 
Urmarind cerintele clientilor, echipa House'n'Office a dezvoltat servicii complementare activitatii principale, pe care le pune la dispozitia clientilor sai in Bucuresti, Ilfov. Acest serviciu este dedicat cu precadere societatilor cere au in administrare hale de productie si depozitare, parcuri logistice, platforme industriale, centre comerciale etc.

Societatea noastra adapteaza serviciile de curatenie industriala pentru a satisface cerinta fiecarui client in mod individual, serviciile de curatenie industriala putand fi prestate in timpul programului de lucru, inaintea inceperii programului de lucru al beneficiarului si chiar in ture de noapte. 

©2015 curatenie-birouri-bucuresti.ro. Toate drepturile rezervate.