logo

Curatenie birouri curatare mochete

Firma de curatenie House’n’Office ofera servicii complexe pentru intretinere imobile birouri, asigurand servicii profesionale de curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie dupa renovare, servicii de tip „handyman” si intretinerea spatiilor verzi.

Serviciile de curatenie pentru imobile birouri si parcuri de afaceri sunt complexe si se adreseaza oricarui tip de spatiu, fie ca este vorba de spatii pentru birouri, cantina sau sala de mese, coffee point, cai de acces sau trafic pietonal, spatii pentru parcare auto si spatiu verde.

Curatenia de intretinere sau pentru curatenia generala include printre numeroasele servicii si serviciul de spalare a mochetelor. Acest serviciu se executa cu o frecventa minima de o interventie la trei luni de zile sau lunar, la modul ideal, pentru intretinerea si asigurarea unui mediu cat mai curat si sigur in biroul beneficiarului.

Serviciul de spalare mochete este asigurat si executat cu echipament profesional si personal atent instruit.

Masinile folosite pentru curatarea suprafetelor  mochetate sunt  o combinatie reusita intre un aspirator cu injectie-extractie si masina de frecat-aspirat, realizand astfel o multipla curatare: aspirare, curatare cu detergent si frecare cu perie cilindrica, ceea ce duce la un rezultat mult imbunatatit. 

©2015 curatenie-birouri-bucuresti.ro. Toate drepturile rezervate.