logo

Servicii curatenie profesionala Bucuresti curatenie birouri si curatenie industriala

Portofoliul House'n'Office este format din servicii pentru intretinerea curateniei, servicii de curatenie generala sau curatenie dupa renovare. Echipa House'n'Office va asigura servicii de curatenie la cele mai inalte standarde, incepand de la curatenia de intretinere birouri, alimentarea cu materiale igienico-sanitare si pana la servicii de curatenie industriala pentru parcuri industriale, hale de productie sau depozitare. Serviciile de intretinere si curatenie sunt executate la cele mai inalte standarde cu personal bine instruit folosind echipament profesional dedicat servciilor prestate.

House’n’Office Solutions ofera si servicii extra de intretinere a spatiilor verzi si spalarea mochetelor, covoarelor si a tapiteriilor.

House'n'Office propune partenerilor pahetul de servicii "Property Management". Acesta este un domeniu complex pentru intretinerea cladirilor institutionale si comerciale, exemplu fiind, administrarea cladirilor pentru birouri aflate in parcuri de afaceri, parcurilor logistice, asigurand servicii de curatenie industriala, mentenanta intalatiilor si inttretinerea spatiilor verzi. Printre sarcini se regaseste intretinerea sistemelor electrice pentru iluminat, intalatiilor sanitare, acestea facand parte din intretinerea tehnica, de asemenea fac parte din acest domeniu si serviciile de curatenie, deszapezire, dezinsectie si deratizare, managementul spatiilor, alpinism utilitar, intretinerea spatiilor verzi.

©2015 curatenie-birouri-bucuresti.ro. Toate drepturile rezervate.