logo

Curatenie birouri Bucuresti - curatenie imobile birouri

House’n’Office Solutions servicii de curatenie birouri Bucuresti, oferta servicii de curatenie de intretinere si curatenie generala in birouri sau imobile de birouri. Acestea constau in curatarea si aspirarea pardoselilor, spalarea tapiteriilor, a geamurilor - interior si exterior, dezinfectarea echipamentelor de birotica, splalarea veselei, igienizarea si dezinfactarea grupurilor sanitare si de bucatarie si alimentarea acestora cu material igienico-sanitare, precum si degajarea gunoiului. Serviciile de intretinere si curatenie sunt executatea si la domiciliul clientului, in apartamente sau vile si pornesc de la curatarea pânzelor de paianjen, pâna la curatarea aparatelor de aer conditionat, de la spalarea holurilor, scarilor pâna la curatarea curtii interioare. Firma House’n’Office Solutions ofera si servicii extra de intretinere a spatiilor verzi si spalarea mochetelor, covoarelor si tapiteriilor. 

Firma de curatenie da curs si solicitarilor de servicii de curatenie dupa diverse evenimente, precum si servicii de mentenanta a instalatiilor sanitare, electrice pentru cladiri de birouri, parcuri logistice, etc.

De asemenea Firma de curatenie House’n’Office curatenie birouri Bucuresti oferta servicii de curatenie industriala dedicata platformelor industriale, halelor de productie sau depozitare, parcurilor logistice sau centre de afaceri.

Serviciile de curatenie dupa constructor sau dupa renovare fac parte si ele din protofoliul de servicii pe care House’n’Office le pune la dispozitia clientilor sai.

Personalul de care dispunem este atent selectat, pregatit si supervizat, opereaza cu mijloace logistice corespunzatoare si se bazeaza pe respect, promptitudine, rapiditate si comunicare eficienta cu clientii. Programul personalizat este executat impecabil si la timp de fiecare data, echipamentele profesionale sunt performante, iar confidentialitatea si siguranta informatiilor reprezinta o certitudine ca angajatii sunt un partener de incredere pentru fiecare client.

Activitatile de curatenie din cadrul House’n’Office Solutions implica planificare si organizare, asigura servicii de calitate ce duc intotdeauna la respectarea termenelor.

Firma House'n'Office Solutions ofera servicii de curatenie in Bucuresti, Otopeni, Ilfov si Ploiesti. Programarile si solicitarile se pot face in scris completând formularul de pe site-ul www.house-n-office.ro , pe fax la nr. 0310 607 590 sau e-mail la office@house-n-office.ro

©2015 curatenie-birouri-bucuresti.ro. Toate drepturile rezervate.