logo

Blog

Marti, 19 Mai 2015

Marti, 21 Aprilie 2015
Este mai profitabil să îți angajezi menajeră permanentă sau să apelezi la o firmă de curățenie pentru birou?! Această întrebare și-au pus-o mulți manageri în momentul în care a venit vorba de reducerea costurilor cu întreținerea birourilor firmei.
Marti, 03 Martie 2015

curatenie-birouri-bucuresti.ro este un domeniu al firmei de curatenie House’n’Office Solutions. Prin acest domeniu nou ne propunem prezentarea serviciilor de curatenie intr-o forma cat mai bine structurata, astfel identificarea serviciului dorit sa fie cat se poate de rapida.

 

Joi, 26 Februarie 2015
House'n'Office Bucuresti va pune la dispozitie o gama variata de servicii de curatenie, de la curatenie industriala, servicii de curatenie birouri pana la servicii curatenie dupa constructor sau renovare. Pentru ca este important ca angajatii sa lucreze intr-un mediu sigu, curat si corect igienizat, House’n’Office vine in intampinarea fiecarei companii cu servicii de curatenie complexe...

Luni, 23 Februarie 2015

House’n’Office ofera servicii de curatenie birouri in Bucuresti pentru imobile de birouri, servicii de curatenie de intretinere si curatenie generala pentru parcuri de afaceri in Bucuresti, Otopeni, Pipera, Bolintin, Ploiesti etc.



©2015 curatenie-birouri-bucuresti.ro. Toate drepturile rezervate.